Advertorial

Kennismaken met kleinschalig en groen vmbo Clusius College

Een middelbare school kiezen is lastig, nu alle scholen dicht zijn. Om leerlingen van groep acht hierbij te helpen organiseert het Clusius College op vrijdag 29 januari (van 18.00–21.00 uur) en zaterdag 30 januari (10.00–13.00 uur) een online open dag. 
“We willen de basisschoolleerlingen en hun ouders natuurlijk het liefst écht in onze school ontvangen en de sfeer laten proeven,” aldus Gerard Oud, bestuurder van het Clusius College. “Die sfeer vinden we heel belangrijk, en ook het praktijkgericht leren willen we leerlingen graag laten ervaren. Gelukkig kunnen we digitaal ook veel laten zien en kun je –net als bij een gewone open dag – al je vragen aan ons stellen.”
De vmbo-opleiding van het Clusius College heeft veel aandacht voor natuur, duurzaamheid, voeding en leefomgeving. Dit komt terug in de praktijkvakken, maar ook bij allerlei projecten. Op de relatief kleine scholen kun je de Basisberoepsgerichte, Kaderberoepsgerichte en Gemengde Leerweg volgen en een diploma halen voor de Theoretische Leerweg. 

Aanmelden voor de open dagen kan via www.clusius.nl/vmbo/online-open-dag-2021.