de Brug op wielen

In de showroom bij Van Nieuwkerk: De nieuwe Honda HR-V Hybrid

Honda’s splinternieuwe cross-over SUV is er. De HR-V Hybrid biedt meer ruimte, heeft allerlei geavanceerde opties en is een stuk efficiënter en voordeliger dan zijn voorganger. 
De techniek van de HR-V is gebaseerd op de hybride techniek uit de Formule 1. Met dit zelfopladende hybridesysteem heb je geen stopcontact nodig en bespaar je brandstof. Door de toevoeging van elektriciteit is de motor krachtiger, soepeler en stiller. Door de efficiënte hybride-technologie – en dus de lagere uitstoot – is de aanschafbelasting fors verlaagd. In de rijk uitgeruste Elegance-uitvoering rij je bijvoorbeeld al vanaf €34.740 de showroom uit.
In deze auto met Multimotor Drive Systeem kies je zelf je reismodus. Behalve de eco-stand is er een normale stand voor dagelijks gebruik en de sportstand voor een sportievere rijstijl. De zitting van de HR-V is hoger ten opzichte van zijn voorganger en de binnen- en beenruimte voor passagiers is vergroot. Ook de achterramen zijn vergroot, om wagenziekte te voorkomen. Er zit een nieuw 9 inch-multimediasysteem met navigatiesysteem in en de auto zit standaard vol met veiligheidssystemen en het uitgebreide Honda Sensing veiligheidspakket. 
Behalve de Elegance-uitvoering zijn er ook de luxueuzere Advance of Advance Style en de Business Edition, en alle modellen zijn met extra’s uit te breiden. Wil je de auto ervaren of binnen twee minuten een vrijblijvend online voorstel ontvangen? Bekijk www.vannieuwkerk.nl of kom langs in één van de showrooms.

advertorial