Oost in Bedrijf

House of Xango opent haar deuren weer

House of Xango, spirituele praktijk voor onder meer meditaties, sjamanistische healings en mentoring, is sinds 13 mei weer open. “We zijn dankbaar dat we weer klanten kunnen ontvangen. We merken dat in deze onzekere tijd veel mensen behoefte hebben aan rust. Onze meditaties en massages zorgen ervoor dat klanten zich kunnen ontspannen,” aldus eigenaar Nanda Wallroth.

Samen met Fred Beljaars runt ze House of Xango aan de Oostenburgergracht 61 in Amsterdam. Wallroth kwam in contact met Beljaars toen ze zelf een coach zocht. Tijdens consulten en healings ontdekte Wallroth haar passie en kracht. “Ik gun het iedereen om zijn of haar authentieke zelf te zijn en alles uit het leven te halen.”
Met de praktijk willen ze iedereen met spirituele interesse een plek geven om naar toe te gaan. “Klanten vinden het heerlijk om wekelijks of maandelijks terug te komen. House of Xango geeft een thuisgevoel.”
Geïnteresseerden kunnen kennis maken via een vrijblijvend gesprek. Ook is het mogelijk om direct een behandeling kiezen. Ga voor meer informatie naar www.houseofxango.nl.

Advertorial