de Brug op wielen

Honda Van Nieuwkerk brengt drie nieuwe Honda-modellen

Automotive-centre Van Nieuwkerk, expert op het gebied van Japanse auto’s, presenteert in de showroom drie nieuwe Honda-modellen. Je kunt er bijvoorbeeld volledig elektrisch mee rijden met een actieradius van meer dan 400 kilometer, of hybride.
Met de lancering van de ZR-V heeft Honda haar meest sportieve SUV ooit geïntroduceerd. Deze krachtige en efficiënte Full Hybrid maakt het mogelijk om 1.000 kilometer te rijden zonder de auto te hoeven opladen. 
De Honda CR-V is een indrukwekkende aanvulling op het assortiment en is te krijgen in twee modellen: een met een volledig hybride aandrijving en een Plug-in Hybride. De nieuwe Honda CR-V biedt het meest geavanceerde veiligheidssysteem tot nu toe. 
Ten slotte is de Honda e:Ny1 een slimme en stijlvolle SUV met krachtige elektrische prestaties en een indrukwekkend bereik van meer dan 400 kilometer. Voorzien van een panoramisch glazen dak biedt dit model een ruim en licht interieur. Kom gerust langs bij Automotive-centre Van Nieuwkerk in Amsterdam (Hoogoorddreef 41), Hilversum of Alphen a/d Rijn en maak een proefrit. Meer informatie vind je op vannieuwkerk.nl.

Honda ZR-V – Honda’s sportiefste SUV ooit
Met de lancering van de ZR-V heeft Honda haar meest sportieve SUV ooit geïntroduceerd. Dankzij het gestroomlijnde silhouet wordt zijn aanwezigheid op de weg extra benadrukt. Deze krachtige en efficiënte Full Hybrid maakt het mogelijk om 1.000 kilometer te rijden zonder de auto op te hoeven laden. Met een ruime bagageruimte van 1.322 liter is het de ideale metgezel voor reizen. Het 9-inch infotainmentsysteem, dat is uitgerust met Apple CarPlay en Android Auto, biedt een luxe ervaring. Bovendien wordt het uitgebreide veiligheidssysteem standaard meegeleverd, wat de kroon op het werk vormt.

Honda CR-V – Honda’s meest premium gezins-SUV
Met een stoer ontwerp, geavanceerde technologieën en een luxueus interieur, is de Honda CR-V een indrukwekkende aanvulling op het Honda assortiment. Bovendien is de Honda CR-V te verkrijgen in twee verschillende modellen: de CR-V e:HEV met volledige hybride aandrijving en de CR-V e:PHEV, een Plug-in Hybride. Met de Plug-in Hybride rijdt u ruim 80 kilometer volledig elektrisch, waardoor u alle dagelijkse ritten elektrisch kunt rijden. Daarnaast beschikt de nieuwe Honda CR-V ook over Honda SENSING 360: Honda’s meest geavanceerd veiligheidssysteem tot nu toe.

Honda e:Ny1 – Revolutionaire elektrische SUV
De nieuwe Honda e:Ny1 is een slimme en stijlvolle SUV met krachtige elektrische prestaties en een indrukwekkend rijbereik van meer dan 400 kilometer. Voorzien van een panoramisch glazen dak biedt hij een ruim en licht interieur. Alle modellen worden geleverd met Honda’s geavanceerde SENSING veiligheidstechnologie. Met de MyHonda+ app kunt u op afstand het opladen plannen en het klimaat regelen. Bovendien beschikt de e:Ny1 standaard over parkeersensoren aan zowel de voor- als achterzijde.