Oost in Bedrijf

Het Dierenpunt bestaat 10 jaar

Het Dierenpunt, de dierenartsenpraktijk aan het Joris Ivensplein, bestaat tien jaar. Aukje Swarte en Eric Oetelmans waren als ondernemers al vroeg actief in de wijk. Eric is praktijkmanager en Aukje is één van de dierenartsen. “Die begintijd was echt pionieren.”

Het Dierenpunt beschikt over behandelkamers en een operatiekamer, en biedt de mogelijkheid tot dierfysiotherapie met behulp van de hondenloopband. Eric: “Wij werken hier volgens het total-care principe. Dit betekent dat we altijd kijken naar de totale conditie van het huisdier en zijn huisvesting.”

De medewerkers zijn u, telefonisch of persoonlijk, graag van dienst. Zij geven advies en plannen desgewenst een bezoek aan de dierenarts voor u in.

Ook voor voer en speeltjes voor huisdieren kunt u bij Het Dierenpunt terecht. De praktijk herbergt verder een kattenzorghotel. Hier worden katten opgevangen wanneer hun baasjes langere tijd van huis zijn, bijvoorbeeld voor een vakantie. Vooral voor eigenaren van katten die dagelijks medische zorg nodig hebben is dit een uitkomst.