Oost in Bedrijf

Gratis health check bij Fitness Center IJburg op 12 en 19 september

Hoe staat het met je algehele fitheid? Dat wil je weten toch, dachten Jeff en Marieke van Fitness Center IJburg. Op 12 en 19 september kun je daarom bij hun moderne sportschool aan de Diemerparklaan gratis een health check laten uitvoeren. “Iedereen is welkom, ook niet-leden. De deur staat open van 10.00 tot 15.00 uur.”

“Je krijgt door de check een indruk van je algehele fitheid,” zegt Marieke. Professionals testen onder meer je cholesterol, bloeddruk, conditie, lenigheid, kracht, vetpercentage, spiermassa en bmi. “Het duurt ongeveer een halfuur, het enige wat je mee moet brengen is sportkleding.”

Na afloop krijg je een formulier met de uitslag. Deelname is geheel vrijblijvend. Uiteraard kun je als je dat wilt een fitheidsplan laten opstellen. Jeff: “We hopen dat nog meer mensen de stap naar de sportschool durven zetten.” Lachend: “Eenmaal over de drempel blijkt het namelijk vaak leuk.”

Fitness Center IJburg is sinds december 2014 geopend en biedt ruim duizend vierkante meter met de nieuwste apparaten en aparte ruimten voor spinning en groepslessen. Sinds kort zijn ook de Finse sauna’s gereed, gebruik ervan zit bij het abonnement in.
Jeff en Marieke zijn in de wijk met open armen ontvangen, daar zijn ze dankbaar voor. “We willen de buurt graag bedanken voor het vertrouwen dat ons is gegeven. We werken hier met veel plezier.”

Het complete rooster – ook voor jeugd – en meer info vind je op de site en op Facebook.

Fitness Center IJburg, Diemerparklaan 35, www.fitnesscenterijburg.nl.