Oost in Bedrijf

Gezocht: Amsterdammers met een groot hart voor ouderen

Dynamo zoekt collega’s die zogenoemde ‘preventieve huisbezoeken’ willen afleggen bij 75+ers. Vind jij het leuk om bij ouderen op de koffie te gaan en wil jij iets voor deze mensen betekenen? Geef je dan op als Ouderen thuisbezoeker in Amsterdam Oost.

Ouderen bezitten een schat aan informatie over Amsterdam. Als ouderen thuisbezoeker word je getrakteerd op bijzondere verhalen. Het stadse leven of Amsterdam in oorlogstijd; ouderen delen gebeurtenissen uit de eerste hand. “Het is altijd weer een verrassing bij welke ouderen ik op visite mag,” vertelt een actieve thuisbezoeker. “Ik ontmoet zoveel bijzondere mensen, het is een verrijking om dit werk te mogen doen!”

Als thuisbezoeker voorkom je problemen en draag je bij aan het welzijn van Amsterdamse ouderen. Je gaat wekelijks bij ouderen op bezoek. Hebben ze hulp nodig bij het aanvragen van een traplift of zoeken ze ondersteuning bij klusjes in huis? Jij kan deze hulp mogelijk maken, want er zijn enorm veel mogelijkheden waar buurtbewoners niet van op de hoogte zijn. Heb je interesse? Neem dan contact op met Martijn Nije via mnije@dynamo-amsterdam.nl of 06-44139852. www.dynamo-amsterdam.nl