Advertorial

Fitness Center IJburg komt bij je thuis met de mini-sportunit

Nu de lockdown is verlengd en we niet weten voor hoelang, wil Fitness Center IJburg zijn leden actief en gezond houden. Met de online lessen via Technogym On Demand, live-lessen en personal training buiten is de club al goed op weg, maar nu komen ze met de mobiele sportunit ook bij je thuis.

Want, zo zeggen Marieke en Jeff, eigenaren van Fitness Center IJburg, uiteindelijk haalt niets het bij de apparatuur die in een sportschool staat. “Daarom hebben we een mobiele ‘mini sportunit’ gemaakt waarmee we rondrijden. Leden kunnen zo gebruikmaken van een scala aan cardio- en krachtapparatuur. Er is ook een trainingsschema, zodat je precies weet welke trainingen je kunt uitvoeren met de beschikbare materialen. Voor onze leden zetten wij deze extra service geheel kosteloos neer, waar ze dat maar wensen.”

Via de Mywellness-app van Technogym, die de sportclub al jaren gebruikt, kunnen leden de sportunit reserveren voor zichzelf en hun gezinsleden.
Marieke: “Mocht je nog geen lid zijn, maar wel graag gebruik willen maken van de sportunit, stuur dan even een mail naar administratie@fitnesscenterijburg.nl. Ons uiteindelijke doel is om iedereen fit en gezond door de coronacrisis te helpen. Samen staan we sterk.”

De sportunit kan ook worden gehuurd door bedrijven.