Oost in Bedrijf

EasySlim.nu helpt je snel strak in het vel

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Cellulitis, slappe huid, striae en overtollig vet en vocht wegwerken zonder je daarvoor in het zweet te werken. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal keer, de een meer dan de ander, op electrodenpads aangesloten te worden. De electrodenpad is een geavanceerd apparaat die door de combinatie van ultrasound en electrolyse plaatselijk per behandeling tussen de 4 en 28 centimeter afslankt, huid en bindweefsel versterkt en spieren opbouwt. De behandelingen vinden plaats bij EasySlim.nu. EasySlim.nu is een initiatief van de Zeewoldese Karin Hut.
-advertorial-

Het apparaat is een Zwitserse uitvinding en zegt het enige wetenschappelijke bewezen apparaat te zijn voor figuurcorrectie. “De kracht ervan is dat het vetcellen afbreekt en tegelijkertijd spieren opbouwt,” licht Karin toe. “Dat gebeurt met lichaamseigen trillingen op hoge frequentie. De behandeling staat gelijk aan een lange intensieve workout. Het effect van de behandeling werkt erna nog even door.”
Na haar eigen positieve ervaring besloot Karin zelf aan apparaat aan te schaffen. “Ik was 30 kilo afgevallen en mijn bovenbenen leken wel maanlandschappen. Het resultaat van de behandeling was verbluffend. Ik wilde dat ook voor andere mensen mogelijk maken.”

De lage behandelkosten werken mee aan het succes. En gaat er bij de proefbehandeling niet meer dan 4 cm af, dan betaal je niets. “Die lage drempel creëer ik bewust, zodat een behandeling voor iedereen betaalbaar is.”

Om in ‘shape’ te blijven komt er wel een stukje discipline bij kijken. Karin vertelt: “Zo adviseren we na de behandeling veel te drinken en diezelfde dag geen vet en koolhydraten meer te eten. Sowieso is het belangrijk dat je een gezonde levensstijl hanteert. “De behandeling werkt ook mentaal door. Het zichtbare resultaat zorgt ervoor dat je beter op je voeding gaat letten en meer gaat bewegen. Wat dat betreft is het echt geen hocus pocus!”

Info: www.EasySlim.Nu, 06-21168480.