Oost in Bedrijf

Easy Living: toveren met slaapbanken en bedkasten

Iedereen wil in de stad wonen, dus de woonruimte is schaars. Tegelijkertijd wil niemand inleveren op zijn leefruimte. Easy Living aan de Middenweg heeft daarom voor elke Amsterdammer die woonruimte wil besparen een slaapbank of bedkast op maat. Mooi vormgegeven, kwalitatief hoogstaand én ruimtebesparend.

-advertorial
Het lijkt op toveren. Jeroen Faber trekt aan een lus en een zitbank verandert plotseling in een bed. Voor hem en zijn vrouw én zakenpartner Daniëlle Bergman is het dagelijks werk. Januari 2016 hebben ze Easy Living, speciaalzaak in slaapbanken en bedkasten aan de Middenweg overgenomen van Hans Bergman, vader van Daniëlle.

Daniëlle: “Hans is vorig jaar met pensioen gegaan, maar staat nog wél elke maandagmiddag in de zaak. Hij kon niet zomaar afscheid nemen van een winkel die hij in 1985 is begonnen. Eerst aan de Ceintuurbaan, later op de Middenweg. In die 31 jaar is Easy Living uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam én ver daarbuiten.”

En de zaken gaan goed. Dat is ook begrijpelijk, zegt Jeroen. “Mensen vinden het niet fijn als ze in hun woon-, slaap- of logeerkamer een vast bed hebben staan. Zeker als ze klein behuisd zijn. Een bedkast of slaapbank is dan de ideale ruimtebesparende oplossing.”
“Wij zijn dé speciaalzaak op het gebied van slaapbanken en bedkasten in Amsterdam”, vult Daniëlle aan. “Bij ons kan men de productverschillen zien en voelen. Wij hebben een keuze uit ruim 50 verschillende slaapbanken en 19 bedkastenprogramma’s.”

Gebruiksgemak
Gemak, kwaliteit en goede service, daar staat Easy Living voor. Jeroen: “Vorige week leverde ik een nieuwe slaapbank af bij een klant. Die had nog een oude slaapbank staan die hij negentien jaar geleden bij ons had gekocht. Daar doen we het voor. We willen dat mensen lang plezier hebben van onze producten. Of het nu gaat om een mooi vormgegeven slaapbank of een handige bedkast, wij verkopen het allemaal.”

“Daarnaast letten we scherp op gebruiksgemak”, reageert Daniëlle. “Mensen willen geen gedoe. Ze willen niet eerst van alles moeten verbouwen voordat het bed tevoorschijn komt. Dat moet je in een handomdraai kunnen doen.”
“Spacesaving, dat is de trend”, beaamt Jeroen. “Daar spelen we graag op in. Voor iedereen die woonruimte wil besparen, hebben we daarom een product op maat.” Daniëlle lacht: “We zijn pas tevreden als elke Amsterdammer een bedkast of slaapbank van Easy Living in huis heeft. Dus iedereen is van harte welkom in onze showroom!”

Easy Living ● Middenweg 109–113 ● 020-6631161 ● www.slaapbanken.nl