Advertorial

De nieuwe Honda Civic en Mazda CX-60 plug-in-hybride

Japanse autospecialist Van Nieuwkerk heeft twee nieuwe hybride modellen in de showroom. De nieuwe Honda Civic e:HEV en Mazda CX-60 zijn Japans vakmanschap in de puurste vorm. De auto’s blinken uit in comfort, uitstraling en snelheid.

Honda Civic e:HEV
Dit is een zelfladende, dynamische, volledige hybride hatchback die de technologie en het design van de Civic aanvult met een indrukwekkend elektrisch vermogen. Door geavanceerde technologie hoef je de Civic Hybrid nooit op het net aan te sluiten en wordt aandrijflijnenergie opgevangen die anders verloren zou gaan tijdens het remmen. 
Zonder in te leveren op de sportieve prestaties scoort de Civic Hybrid het meest zuinige energielabel en de lagere CO2-uitstoot zorgt voor een fors lagere aanschafbelasting. De Civic Hybrid is al leverbaar vanaf €35.680.
Mazda CX-60 Plug-in Hybride
Met een net wat hogere instap is de CX-60 de eerste plug-in hybride van Mazda. Met een gecombineerd vermogen van 327 pk kan de auto in hybride modus een topsnelheid van 200 km/u bereiken. Een krachtige 2.5l Skyactiv-G 4-cilinder benzinemotor is op innovatieve wijze gecombineerd met een grote batterij en een efficiënte elektromotor. Hierdoor kun je tot 63 kilometer volledig elektrisch rijden. De Mazda CX-60 Plug-in Hybride is rijklaar verkrijgbaar vanaf €53.690.

Meer weten, een proefrit maken? Kom dan bij Automotive-centre Van Nieuwkerk langs in Amsterdam, Hilversum, Alphen a/d Rijn of Mijdrecht. Zie www.vannieuwkerk.nl.