Advertorial

De nieuwe Dacia: ‘Een stoere allemansvriend’

Tijdens een coronapandemie op de markt komen met een nieuw model, je moet het maar durven. Dacia doet dat met de nieuwe Dacia Sandero Stepway. “Het is een verzorgde auto die er leuk en stoer uitziet.”
Bij Renault Nieuwendijk is goed nagedacht over hoe je een proefrit veilig kunt regelen. De klant neemt telefonisch of online contact op en plant de proefrit, op het afgesproken moment wordt de auto thuis afgeleverd en gedesinfecteerd. Na de proefrit neemt een medewerker de auto weer van je over. Alles gebeurt op anderhalve meter afstand. Op deze manier zijn proefritten veilig en makkelijk.
Deze Dacia is gemaakt onder supervisie van moederbedrijf Renault en dat merk je: de auto heeft het beroemde Franse comfort. De zit voor bestuurder en passagiers is goed, en goed aan te passen. Het goede weggedrag is een gevolg van het nieuwe onderstel, dat de Sandero deelt met de Renault Clio. Het interieur is compleet en verzorgd. Je kunt kiezen uit verschillende motoren: een 90 pk benzine met een zesbak, een CVT-automaat of een standaardversie met een combinatie van een benzine- en gastank. Maar de belangrijkste troef is de prijs: een gewone Sandero is er vanaf ruim €13.000, de complete Sandero Stepway vanaf €16.290. De auto heeft voldoende kofferbakruimte, maar door de dakdragers is een dakkoffer ook zo geplaatst.
Zie www.renault-nieuwendijk.nl.