Jungle Amsterdam
Club

Nataraj Amsterdam

Nataraj is het feest voor de vrije geest. Iedereen is welkom, of je nou met vrienden komt of helemaal in je uppie. De sfeer is open en nieuwe vrienden zijn zo gemaakt. Maar niets moet. Je kan ook lekker de hele avond met je ogen dicht genieten van de muziek.
We dansen op blote voeten en vinden dit juist heel normaal. We doen niet aan regels behalve dat je de vrijheid van een ander respecteert. Eigenlijk gaat dat altijd goed. De avond opent meestal met een inspirerende spreker, een concert of een leuke workshop.
​De dj’s draaien een eigentijdse mix van onbekende maar heerlijk dansbare tracks. Van diepe trance via vrolijke wereldmuziek naar uplifting house en dit alles met af en toe een vleugje disco.

Klein maar fijn!
In Amsterdam is de Jungle al jaren onze dans-oase. Gewoon een avond heerlijk dansen en leuke mensen ontmoeten. En hoe simpel dit ook klinkt….de afgelopen jaren waren alle avonden vol. Het heeft dus zin om op tijd je kaartje te kopen en te komen genieten van deze editie voor maximaal 160 dans-gelukkigen.

Entree 17,50 euro | met dj’s ★ IRADI ★ SHANTO ★ vanaf 20.00-00.00 uur, De Jungle, Tweede van Swindenstraat 26

Als het niet uitverkocht is kan je aan de deur betalen, contant en gepast.