Javaplein, rondom het Badhuis
markt

Javaplein Vintage Markt

Kom nazomeren op Javaplein Vintage Markt!

Op 3 september 2022 van 11.00 uur tot 17.00 uur is er weer een Javaplein Vintage Markt in Amsterdam-Oost. Na de gezellige en druk bezochte markt van afgelopen juli – de eerste vanuit een oude traditie georganiseerd door Found in Sweden – zetten ruim twintig vintagespecialisten uit heel Nederland die eerste zaterdag van september hun kramen weer op rondom het voormalig Badhuis op het Javaplein. Je vindt hier duurzame design meubels, lampen, accessoires, kleding en andere huisopfleurende blikvangers waar de kwaliteit vanaf spat.

Op de enige echte allround vintagemarkt van Amsterdam kom je van alles tegen om je huis een duurzaam en onderscheidend karakter te geven. Je kunt heerlijk rondstruinen, ideeën opdoen en eyecatchers op de kop tikken voor eerlijke prijzen. Van vintage meubelstukken tot bric-a-brac uit Scandinavië, Frankrijk, België en de rest van Europa. De toegang tot Javaplein Vintage Markt is natuurlijk gratis, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Bijzonder is dat deze nazomereditie van Javaplein Vintage Markt onderdeel is van het Indische Buurt Festival 2022. Rondom de markt zijn allerlei activiteiten zoals muziek, drinks, kunst, street acts, workshops en een kidsplein. De dag sluit af met een dj en een buurt-BBQ. Verder zijn er volop gezellige terrasjes, cafés en restaurants. Dus kom langs met je vrienden, familie of date en combineer je marktbezoek met een leuk dagje uit in de Indische Buurt!