Advertorial

Administratiekantoor Haarlem helpt bij achterstand boekhouding

Boekhouder-ZZP in Amsterdam geeft bespaartips

Heeft u als zzp’er een achterstanden met de boekhouding? Dan regent het vast blauwe brieven en wilt u er alles aan doen om de deurwaarder buiten de deur te houden. Administratiekantoor Haarlem helpt de zzp’er met alle ambtshalve aanslagen en zorgt dat ze omlaag gaan. Wij verwerken uw boekhouding en dienen dan een juiste aangifte in. De vaste all-in-prijs is 960 euro exclusief btw per jaar: bel ons op 06-13936399.

Ervaring
Het Administratiekantoor in Haarlem is specialist in het behandelen van dit soort zaken. Bekijkt u onze reviews maar eens op Google, daaruit leest u onze kwaliteiten. ZZP boekhouder heeft eerder al goede resultaten geboekt met zzp’ers die betalingsproblemen of achterstanden in de boekhouding hadden. De administratie van die zz’ers staat nu weer helemaal op de rails.

Werkwijze
Als u ons opdracht geeft de zaken te regelen dan leggen we direct contact met de fiscus en eventueel de deurwaarder. Wij gaan in gesprek met ze. We geven aan dat we tijd nodig hebben om een betrouwbaar beeld van de werkelijkheid te geven en veelal geven ze die tijd. Legio cliënten dacht dat het probleem niet te verhelpen was. Maar door onze ervaring en contacten is er vaak meer mogelijk. Onze werkzaamheden bestaan uit:
-het invoeren van verkoopfacturen en de inkoopfacturen
-verwerken van mutaties van bank, giro en kasboek
-het samenstellen van de balans- en winst en verliesrekening
-verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting (IB)
-aangifte omzetbelasting per kwartaal verzorgen
-de grootboekadministratie
-debiteuren- en crediteurenadministratie
-uitstel aanvragen voor de inkomstenbelasting.

Online aanleveren
Wij zorgen dat alles weer overzichtelijk wordt. Dat is onze basis en het vertrekpunt. Wij zorgen dat we uw hele boekhouding kunnen verbeteren, versimpelen en inzichtelijk kunnen maken. Wij zijn grotendeels gemoderniseerd. Wij verzoeken u dan ook de facturen en het mt-940-bankbestand online aan te leveren. U scant en mailt, en wij als zzp-boekhouder doen de rest.

Achterstand boekhouding
Heeft u te maken met een achterstand in de boekhouding, meestal over meerdere jaren? Of bent u vergeten om uw aangiften tijdig in te dienen, bijvoorbeeld door persoonlijke omstandigheden of zakelijke beslommeringen? Bel dan eens met ons op 06-13936399. Wij zijn 7 dagen in de week geopend, ook na 18.00 uur. Gezamenlijk gaan we orde op zaken stellen, zodat u de focus weer kunt richten op waar u goed in bent: het runnen van uw zaak.

Wij berekenen u als zzp’de per jaar de vaste jaarprijs van 960 euro exclusief btw en verder zijn er geen extra kosten voor het contact met de deurwaarder.

Check ook het filmpje Online Boekhouden – ZZP-Boekhouder – YouTube.