Advertorial

Administratiekantoor Amsterdam en online boekhouden, handig voor de zzp’er

Boekhouder-ZZP in Amsterdam geeft bespaartips

Online boekhouden is hét middel anno 2021 om uw boekhouding bij te houden en aan te leveren. Het is snel, goedkoop, betrouwbaar en u bespaart tijd. Administratiekantoor te Amsterdam gaat met zijn tijd mee. De meeste processen zijn gedigitaliseerd. U scant en mailt, wij doen de rest. Van de meer ouderwetse boekhouder krijgt u voor elke handeling factuur. Bij ons niet. Wij bieden de zzp’er een all-inclusive prijs van 80 euro exclusief btw per maand voor de gehele boekhouding. U heeft een vast aanspreekpunt die zeven dagen in de week bereikbaar is voor vragen en antwoorden. Bel 06-13936399.

Scannen en mailen bij administratiekantoor Amsterdam
Printen, sorteren en bonnetjes uitzoeken en op volgorde leggen is voltooid verleden tijd. Wij leren u om alles online toe te sturen. 

Online mailen 
Jaren geleden zijn wij overstapt van het aanleveren van de administratie in een map naar het online aanleveren. Onze klanten hebben we met deze overstap begeleid en gecoacht. Online boekhouden zorgt ervoor dat u tijd en geld bespaart. U hoeft niet meer in de auto naar de boekhouder. U heeft meer tijd voor een extra klus of om privé leuke dingen te doen. Het gevolg is, meer omzet of meer vrije tijd.

MT-940 bestand
Wij verwerken het mt-940-bestand van de bank en uw verkoopfacturen. Binnen 24 uur weet u wat u aan btw moet betalen. Wij willen graag direct aan de klant laten weten hoeveel die dient te betalen. Ook na het boekjaar stellen we zo spoedig mogelijk de eindbalans op en maken we de aangifte inkomstenbelasting. In april weet u al wat de schade is. Uiteraard vragen wij indien gewenst wel uitstel aan tot 1 september. U beslist wanneer wij indienen.

Balans wel, jaarrekening niet nodig
Vele zzp’ers betalen nog voor een jaarrekening. Dit is een boekwerkje in vakjargon met dure woorden. Kengetallen, liquiditeit en solvabiliteitratio’s. Wij praten liever in een taal die de zzp’er begrijpt.
Volgens de wetgeving bent u niet verplicht om een jaarrekening samen te laten stellen. Als boekhouder-zzp leveren we geen jaarrekening en u betaalt er bij ons niet voor. De balans wordt opgemaakt op 31 december van het jaar, die zit bij onze all-in-prijs inbegrepen.

Een balans is het administratieve overzicht van uw onderneming van het afgelopen boekjaar. Aan de ene kant van de balans vindt u alle bezittingen van uw onderneming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inventaris, eigen vermogen, vorderingen en liquide middelen.
Aan de andere zijde ziet u schulden die uw bedrijf op 31 december heeft. Zoals de te betalen omzetbelasting, een eventuele lening en rekeningen die u heeft bij crediteuren.

Ook stellen we de winst- en verliesrekening samen. Deze rekening geeft in één oogopslag de financiële situatie van het afgelopen jaar weer. Aan de ene kant staat uw omzet van dat jaar (exclusief btw) en daar tegenover staan de door u gemaakte kosten (wederom exclusief btw).

Meer info
Neem contact met ons op via 06-13936399 of mail naar info@zzp-boekhouder. Zeven dagen per week open, ook na 17.30 uur bereikbaar.

Check ook het filmpje:
Online Boekhouden – ZZP-Boekhouder – YouTube