Oost in Bedrijf

8 juli: open dag van Scoolz voor (aanstaande) middelbare scholieren

Op zaterdag 8 juli kunnen (toekomstige) middelbare scholieren kennismaken met een nieuw concept voor huiswerkbegeleiding: Scoolz. Bij Scoolz is er een goede mix tussen serieus huiswerk maken en leuke activiteiten tussendoor.
De Open Dag zit vol verrassingen. Partners Life&Kicking (sportbeleving) en Bruna (pop-up store met Eastpackrugzakken en schoolspullen) zijn aanwezig, er is een styliste, je kunt met je vrienden gekke foto’s in de Photobooth maken, er draait een dj en er zijn verschillende workshops. Bovendien is er volop informatie te verkrijgen over Scoolz zelf.
Kom langs met je vrienden of ouders, drink of eet wat, luister naar de muziek of doe mee aan een van de workshops. Tijdstip: 15.00–19.00 uur in de toekomstige ruimte van Scoolz aan de Krijn Taconiskade 128 in Amsterdam IJburg, aanmelden is niet nodig.

Bij Scoolz gaat het net even anders met een goede mix tussen inspanning en ontspanning. Je maakt huiswerk in kleine groepen, hebt een eigen jongerencoach en kan extra trainingen of bijles aanvragen. Ook wordt er bemiddeld in stageplekken en bijbaantjes. Daarnaastzijn er leuke activiteiten zoals kickboksen, boothcamp en yoga in de Gym, streetdance- en hiphoplessen, theater, STEAM (science, Technology, Engineering, Art & Mathematics) en theaterlessen. Ook cardio/fitness bij  partner Life&Kicking behoort tot de mogelijkheden. Regelmatigworden leuke After Scoolz activiteiten zoals een film- of game avond georganiseerd.

Het gebeurt in een inspirerende ruimte waar je in de lounge, aan de gezamenlijke huiswerktafel of bij de focusplekken kunt plaatsnemen. De activiteiten vinden plaats in de Gym, dans- en theaterzaal, kookstudio of bij onze partner Life&Kicking. www.scoolz.nl.

Let op: in de Brug van 21 juni stond bij dit bericht per ongeluk een verkeerde datum vermeld. Bovenstaande datum klopt: de open dag van Scoolz vindt plaats op 8 juli 2017.