Oost in Bedrijf

28 maart: nieuwe fase Plantage De Sniep in verkoop

Riant wonen met een flinke tuin in een kindvriendelijke omgeving, dicht bij winkels en terrasjes en niet ver van het centrum van Amsterdam. Het kan in Plantage De Sniep in Diemen. Op zaterdag 28 maart gaat fase 8A in verkoop. Met 33 tussenwoningen en twaalf hoekwoningen, waarvan er twee een royale uitbouw hebben. Je bent van 11.00 tot 15.00 uur welkom op de bouwlocatie aan de Ma Retraite in Diemen.

Kenmerkend voor de huizen in deze fase zijn de speelse details, zoals dakkapellen die rechtstreeks uit de gevel lijken te komen, dakkapellen met puntdaken, bakstenen in verschillende kleuren en de herenhuisachtige uitstraling van de hoekwoningen, die daardoor helemaal los lijken te komen van de tussenwoningen. Alle huizen worden geleverd met een luxe keuken en een luxe badkamer. Extra bijzonder zijn de twee hoekwoningen die standaard een tweelaagse uitbouw krijgen.

Vanaf 250.000 euro
Alle huizen krijgen vijf kamers. Kies je voor een woning met een uitbouw, dan heb je natuurlijk ruimte voor extra kamers. Maar je kunt er ook voor kiezen de woonkamer, keuken en (op de verdieping) een van de slaapkamers groter te maken. De woonoppervlaktes variëren van 113 tot 163 vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van 250.000 tot 420.000 euro (v.o.n.).

Start verkoop op bouwlocatie
Heb je interesse? Kom dan zaterdag 28 maart naar de start verkoop op de bouwplaats aan de Ma Retraite in Diemen tussen 11.00 en 15.00 uur. Alle informatie en prijslijsten liggen daar klaar en je kunt je inschrijven voor een specifieke woning. Kun je zaterdag 28 maart niet? In de dagen en weken daarna ben je welkom op het kantoor van het verkoopteam, aan de Harteveldsweg 35 in Diemen. De inschrijving sluit op dinsdag 14 april (14.00 uur). Daarna volgt een toewijzing, waarbij rekening wordt gehouden met de voorinschrijving via de website.) Het is daarom verstandig je nu ook alvast online aan te melden.

Start verkoop: zaterdag 28 maart (Amsterdamse Nieuwbouwdag), 11.00-15.00 uur. Locatie: bouwplaats, Ma Retraite, Diemen. Zie ook www.plantagedesniep.nl. Aanmelden als belangstellende via deze link. Het verkoopteam is ook bereikbaar via 020-6980916.