Oost in Bedrijf

Open dag bij cosmetische kliniek A&A Clinic in Oost: ‘We nemen de tijd, en doen wat jij wilt’

Sinds november 2017 zit aan de IJburglaan A&A Clinic gevestigd, voor injectables (botox- en fillerbehandelingen) en bijzondere facials. De unieke werkwijze, waarbij ruim de tijd wordt genomen, stelt cliënten op hun gemak. “We staan voor glamour en luxe, maar wel betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.”

A&A Clinic is opgericht door Ellay Aadi (34) en haar zus Ona Aadi (29). De locatie – Ellay: “IJburg is een fantastische wijk, zo prachtig” – past perfect bij hun visieperfection with elegance and grace. Ona: We zijn beiden perfectionistisch, maar op een gezonde manier. We houden van mooi zijn, van elegantie.”

Ze willen voorop lopen, vertellen ze. Je kunt bij A&A Clinic onder meer terecht voor injectables (botox- en fillerbehandelingen) en bijzondere facials. Ellay: “We staan bekend om de Gold en Silver Face-behandelingen, waarbij we samenwerken met een kliniek uit Beverly Hills.” Ona: “We reizen de hele wereld over, komen net van een congres in Londen, en weten wat de nieuwste technieken en behandelingen zijn. Veel vind je exclusief bij ons. We staan voor glamour en luxe, maar wel betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.”

De zussen werken samen met arts dr. Gokoel. Hij vertelt: “Onze toepassing van injectables is volgens de nieuwste technieken. Inzichten veranderen, dat hele plastic fantastic van vroeger is niet meer. Het is nu zachter en natuurlijker. Behalve in het gezicht wordt botulinetoxineook gebruikt voor bijvoorbeeld het decolleté, handen, voeten en knieën.” Dr. Koemar benadrukt: “We passen het ook medisch toe, zoals bij migraine, acne, tandenknarsen en overmatig zweten. Deze behandelingen worden vaak door de zorgverzekeraar vergoed.”

Ellay weet door haar ervaring met andere klinieken precies wat ze wil. “Ik ging lang niet altijd met een goed gevoel naar buiten. Dan deed een arts wat hij zelf wilde bijvoorbeeld. Ik wil juist dat mensen zich bij ons een prins – steeds meer mannen vinden hun weg naar de cosmetische kliniek – of prinses voelen.” Het gaat om schoonheid, om mensen blij maken, knikt dr. Gokoel. “We nemen de tijd voor de cliënt, zodat hij of zij de ruimte heeft om na te denken. Zoals we hier werken is uniek in Nederland.” Ellay: “Het allerbelangrijkste is dat de cliënt zich op z’n gemak voelt.”

Het drietal heeft de ambitie om de beste kliniek van Nederland te worden. “Ouder worden we allemaal, dat is zo. Maar je kunt mooi oud worden. Wij dragen daar heel graag aan bij.”

Open dag 29 juni
Voor meer informatie of een consult zijn alle geïnteresseerden welkom op de open dag van A&A Clinic op zaterdag 29 juni van 10.00 tot 18.00 uur.

A&A Clinic – botoxbehandelingen, injectables, facials, IJburglaan 835, www.aaclinic.nl, 020-3379564, info@aaclinic.nl.