Wandeling

Wanneer ik geen afspraak of bestemming heb, dan grijp ik mijn kans om te wandelen. Met de kinderwagen welteverstaan, want mijn kids zijn altijd bij me. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn. Om gewoon te kunnen genieten van […]

Opbergen

Mijn man en ik stofzuigen, dweilen, boenen, wassen en strijken ons een slag in de rondte. We houden van een schoon en opgeruimd huis en van een huishouden dat functioneert. We hebben niet echt een teveel aan spullen in die […]

Zwemmen in Oost

Deze maand ontvingen bewoners van het Oostelijk Havengebied een brief van de gemeente. Daarin deelt zij mede dat zwemmen in open water gevaarlijk is en dat er een boete op het springen van bruggen en het zwemmen in vaarwater staat. […]

Eerste lentedag

Nederland wordt vandaag, de achtste maart, verblijd met het eerste fraaie lenteweer. We hebben hier thuis in de afgelopen weken hard naar deze dag toe gewerkt. De trap, de badkamer, slaapkamers, woonkamer, keuken, alles is schoon, uitgezocht en op zijn […]

Maxis

Half drie. De kids zijn wakker, verschoond en gevoed en mijn vriend komt thuis uit zijn werk. We hebben twee en een half uur de tijd om iets te doen. We verzamelen de nodige spullen en we stappen in de […]