Kunst- en Cultuurhuis Tugela85
Film

Tugela85 BuitenBios

Kom op vrijdag 1 september het weekend inluiden met een prachtige filmvertoning op het heerlijke dakterras tijdens de jaarlijkse BuitenBios van Tugela85. Dit keer samengesteld door de Chrononauten Edwin Gardner en Christiaan Fruneaux, twee futurologen die al meer dan tien jaar onderzoek doen naar ons tijdsgewricht.

Op vrijdag 1 september ondernemen we een trippy zoektocht naar de betekenis van het bestaan.
In de film van deze avond volgen we de introverte, aan huis gekluisterde computerprogrammeur Qohen Leth (een verwijzing naar het Bijbelse boek Prediker, oftewel Ecclesiastes (geromaniseerd: Qōheleṯh). Hij woont in een kleine kapel naast een sekswinkel in een vieze stad gevuld met reclames die om zijn aandacht schreeuwen. In het bizarre parallelle universum is Qohen naarstig op zoek naar betekenisgeving. Ironisch genoeg hoopt hij dat te vinden door wiskundig te bewijzen dat alles nul is, nada, niks. Als je niet bang bent voor een flinke dosis weirdness en je filosofisch geprikkeld wil worden, dan is dit jouw film.

(lees je alvast in op de website van de chrononauten: https://dechrononauten.nl/)

De bar is open vanaf: 20.00 uur. De film begint rond 20:30 voorafgegaan aan een intro door de chrononauten/curatoren. Tickets zijn €7,50 aan de deur verkrijgbaar en kunnen zowel met pin en contant betaald worden. Reserveren kan via reserveren@tugela85.nl (aan te raden want er is beperkt plek!).