Mike's Badhuistheater
Theater

Rauwe Vitrage tuigt af

Rauwe Vitrage tuigt af!
Of: waarom kerst bij jou thuis wel meevalt.

Een Badhuistheater-Feestdagen-Special, inclusief eten vooraf aan de voorstelling. Dan komt u alvast in de stemming.
Een kille en rauwe voorstelling met heet Indiaas eten en de warmte van een houtkachel.

Een circusfamilie, de jaarlijkse kerstvoorstelling, tien gezinsleden en stress. Steeds minder mensen in de piste en op de tribune. Redden zij het ook dit jaar weer? Lukt het om de kerstgedachte vast te houden, terwijl de voorbereidingen in volle gang zijn? Hoe gaan zij daarmee om?

Rauwe Vitrage is een improvisatie groep met zowel acteurs als muzikanten. Zij spelen geheel geïmproviseerde voorstellingen over families, drama’s vol schurend ongemak, buitenissige karakters en muzikaal commentaar.
Rauwe Vitrage is met haar schurende, humoristische speelstijl, geïnspireerd door het werk van Alex van Warmerdam. Zij zijn vaste speler in het Betty Asfalt theater en op festivals. Speciaal voor het Badhuis spelen zij een kerstvoorstelling, inclusief eten.

Kortom: Rauwe tuigt al af voor de kerst.

Indiaas diner
Een lekkere Indiase maaltijd (vlees en vegetarisch mogelijk) met curry, rijst, salade, naan brood en een bijgerecht gemaakt van yoghurt. Start maaltijd vanaf 18:00. Reserveren is verplicht, want we maken eten voor het aantal mensen dat zich heeft ingeschreven.