HOPP Amsterdam
Informatief

Proeftijd: Brouwerij Kleiburg

Smaak is natuurlijk heel persoonlijk. Maar wat proef je nou precies?

Dat gaan wij elke tweede woensdag van de maand onder de loep nemen tijdens Proeftijd op HOPP! Wij stellen je elke editie voor aan een kleinschalige, locale en sympathieke brouwerij met een eigen verhaal, en belangrijker nog: ongelofelijk lekkere bieren!

Op woensdag 18 juli zal Brouwerij Kleiburg je meer vertellen over de wondere wereld van bieren uit de Bijlmer.

Kleiburg is het bier van het Kleiklooster: een spirituele en gastvrije plek in de Amsterdamse Bijlmer. Ze zijn een sociale onderneming en laten zich inspireren door traditionele Belgische kloosterbieren en geven daar een vernieuwende draai aan. Dit levert heel eigen bieren op: altijd herkenbaar en tegelijkertijd verrassend.

Dus ben jij een échte bierfanaat en wil je graag wat meer over bier te weten komen, reserveer dan nu een plek voor Proeftijd op 18 juli. Let wel, het aantal plekken is beperkt dus vol is ook echt vol!

Wat extra informatie:
– Tickets zijn €10 en via de link aan te schaffen.
– Aangezien we om 19:00 beginnen met de proeverij, vragen we iedereen om er een kwartier eerder te zijn. Dan kunnen we op tijd beginnen.
– Drankjes die buiten de proeverij om worden genuttigd zijn voor eigen rekening.
– Wij zullen tijdens de proeverij een klein borrelhapje verzorgen.
– Na de proeverij zullen wij je onderwerpen aan een aantal prangende vragen over bier. De winnaar van deze bierquiz gaat naar huis met een heerlijk bierpakket van HOPP!

Graag tot de 18e! Dan zullen wij wel eens kijken of je door je proeftijd heen komt!