Jungle Amsterdam
Diversen

Literaire show, Kretenzers

Alsof het gedrukt staat..

Een literaire show waarin vier panelleden ter plekke fabuleren. Waarin zij literaire anekdotes, achterflappen van verzonnen of misschien toch écht bestaande boeken en vreemde spectaculaire feiten over schrijvers opdissen. Het gaat deze avond om mooie slagzinnen, literaire anekdotes, verzonnen of echte verhalen en levensbeschrijvingen uit de literatuur, die aan het publiek worden voorgelegd: Zijn dit waargebeurde of verzonnen verhalen, is dan de vraag.
De panelleden krijgen opdrachten uitgereikt die zij ter plekke moeten oplossen of beantwoorden. Ze oefenen voor uw ogen hun verbale lenigheid, fantasie en improvisatievermogen. Ze zullen elkaar aftroeven in vindingrijkheid en esprit. De avond heeft een klein wedstrijdelement en het gaat ongetwijfeld een keer mis… Na de pauze volgt een interview met een van de vaste schrijvers, of een gast met een actuele aanleiding.

Met Froukje van der Ploeg, Rashid Novaire, Erik Lindner en Frans Strijards. De presentatie is in handen van Maaike Bergstra en het programma wordt ondersteund door een Matthijs Verhallen op de piano.

De toegang is gratis. Wel van tevoren aanmelden via info@theaterboekhandel.nl