Kunst

kunstRIUIM Centrum Oost 2021 – Ruim baan voor de makers!

“kunstRUIM Centrum Oost 2021 – Ruim baan voor de makers!” is het 3e evenement van kunstRUIM, hét platform voor beeldende kunst in Amsterdam. Tijdens dit evenement kunnen kunstliefhebbers – zowel bewoners als bezoekers van Amsterdam – kennis maken met 32 professionele beeldend kunstenaars en hun kunst. Een groot deel van hen woont of werkt in de Plantage-Weesperbuurt of andere delen van Centrum én Oost. Zij exposeren hun werk op 2 toplocaties: het Hyatt Regency Amsterdam hotel en ZOKU Amsterdam.

Het evenement is op 6 & 7 november 2021 gratis te bezoeken van 11-17 uur en de meer dan 100 kunstwerken – o.a. fotografie, installaties, beelden, keramiek, sieraden en schilderijen – zijn te bewonderen op onze toplocaties. Zowel het Hyatt Regency Amsterdam hotel (Sarphatistraat 104) als ZOKU Amsterdam (Weesperstraat 105) stelt haar meeting rooms ter beschikking.

De kunstenaars zijn tijdens deze expositie zelf aanwezig om uitleg te geven over hun werk en de kunst is direct bij hen te koop. Ook dragen de kunstenaars hun steentje bij in de organisatie door mee te werken aan het verzorgen van de publiciteit, vinden van sponsors, sociale media, inrichting en logistiek en de verspreding van onze kunstkrant. Dit alles onder de noemer: vóór en dóór kunstenaars!

We houden ons uiteraard aan de geldende corona-regels.