Museum Tot Zover
Lezing

Koffie& Cake Lezing met Wim Huijs

Schrijver-publicist Wim Huijser is te gast tijdens de koffie- en cakelezing van zondag 21 augustus. Hij spreekt over het recent verschenen boek In schoonheid vergaan: doodse observaties in woord en beeld.

Museum Tot Zover organiseert in samenwerking met de Linnaeusboekhandel een serie lezingen op de zondagochtend. Het doel is om schrijvers en publiek met elkaar in contact te brengen rond het veelzijdige thema de dood. De lezingen vinden gemiddeld ééns per kwartaal plaats. De lezing hoort bij de tentoonstelling * vergaan van natuurkunstenaar herman de vries in Museum Tot Zover, ‘een zeer fijne tentoonstelling die werkelijk alle zintuigen aanspreekt’ (Het Parool). De tentoonstelling is nog te zien tot en met 28 augustus.

Aanmelden
De lezing vindt plaats op zondagochtend 21 augustus, 11 uur. De lezing is gratis toegankelijk op vertoon van een entreebewijs voor het museum. Uiteraard is de Museumkaart geldig. Er is een beperkt aantal plaatsen. Vooraf aanmelden is aan te raden. Aanmelden kan via de website van Museum Tot Zover.
Meer informatie: www.totzover.nl.