buurtcentrum De Meevaart
Muziek

Jampot Jamsessie

Jampot Jamsessie (een jam met daarvoor een nieuwe jonge band of een doorstartende coverband) biedt jullie op vrijdag zes maart om 19.15 de nieuwe band Lone Lines in de Meevaart in Amsterdam Oost. Wie zijn zij?

‘Lone Lines is een atmospheric post-hardcore band uit Zuid-Holland. Persoonlijke ervaringen en actuele gebeurtenissen vormen de basis voor de muziek. De unieke levenservaringen brengt de vijf bandleden als Lone Lines bij elkaar. Hedendaagse onderwerpen als klimaatverandering en inclusiviteit vinden zich een weg in de muziek.

Post-hardcore acts zijn niet vies van een uitstapje naar een ander genre. En datzelfde geldt voor Lone Lines. Hierdoor bezit de band een frisse sound die zo uiteenlopend als het rijtje Paramore, Silverstein en Deftones. Een optreden van Lone Lines laat zich kenmerken door energie, oprechtheid en de recht voor je raap ervaring. Shows moeten een steunpilaar zijn voor iedereen die een plek nodig heeft om zichzelf te zijn. Kortom iedereen, ongeacht sociale of politieke achtergrond, is welkom.’

https://www.facebook.com/LoneLinesMusic

Vrij Entree. Balistraat 48A, Amsterdam Oost. Vooraf lekker eten in het buurtrestaurant, 5 euro, op=op.