Kunst- en Cultuurhuis Tugela85
Plezier

Hart op tong, bord op schoot – een avond met kantlijnverhalen

Kom ook en sluit aan op donderdag 23 november bij Tugela85. Dan zullen de schrijvers en dichters van Kantlijn samen met talentvolle buurtgenoten eigen verhalen voordragen. Onder de bezielde leiding van Yinske Silva van MetStem hebben zij een voordrachtsworkshop gevolgd, zodat hun werk nog mooier de mond uit en het oor in vloeit. Met een heerlijke bord op schootmaaltijd van het Tugela Kitchenteam kun je alle verhalen meebeleven.

Kosten inclusief maaltijd: betaal wat je kunt. Richtlijn: € 15 (dan doneer je ook voor een buurtgenoot), € 10 (gewone prijs) of € 5 (met stadspas).
We hebben beperkt plek dus rsvp via: info@tugela85.nl.

Schrijverscollectief Kantlijn bestaat uit een kleurrijke groep mensen die de wind niet altijd mee hebben en die hun talent in het schrijven van verhalen en gedichten willen ontwikkelen.

Yinske Silva van MetStem is stemcoach, zangeres en initieerde de theatervoorstelling De Straat die afgelopen voorjaar door de stad trok. “Ik hou van de perfectie van de natuur en de imperfectie van de mens, van ontmoeten en de andere kant van het verhaal.”

Deze Kantlijnavond is de derde op rij, gehost door Tugenoot Karien, schrijfdocent bij Kantlijn.