De Nieuwe KHL
Diversen

Burnin‘ Burritos & Ronald Offerman: Lost on the road to Mexico

In hun derde theaterprogramma vervolgen The Burnin’ Burritos en dichter Ronald M. Offerman hun fictieve muzikale roadtrip door het land van de Tex-Mex, met nieuwe Mexicaans-Amerikaanse liedjes en gedichten. Op hun eeuwige reis door Mexico dwalen de Burritos nog altijd door verlaten woestijnlandschappen en gevaarlijke steden, en doen ze verlopen Mexicaanse cantina’s aan.

Ronald Offerman blijft natuurlijk weer thuis maar onderhoudt tijdens de voorstelling contact met de dwalende Burritos om hun avonturen van kurkdroog commentaar te voorzien. Ondersteund door de weemoedigste liedjes van de Burritos, dicht hij met de nodige zelfspot over liefde en verlies, en hoe je daar ook heel goed in kunt verdwalen.

Na de pauze vieren Offerman en de Burritos de Dia de los Muertos, het Mexicaanse dodenfeest, waarna de Burritos hun heetste dansnummers spelen. Caramba! Er zit niets anders op dan te dansen. In een cantina in de Mexicaanse woestijn, waar de ratelslang ratelt, de woestijnwind huilt en de zielen van de doden hun weg proberen terug te vinden naar hun familieleden.

Durf je het aan?

Tijdens de voorstelling worden Mexicaanse hapjes geserveerd.