Thuis aan de Amstel
Diversen

Avondloop, speciale lustrum editie met live muziek

Speciale lustrumeditie van de tHUIS aan de AMSTEL Avondloop

Op vrijdag 6 september organiseren we voor de 5e keer onze 10 km hardloopwedstrijd: de tHUIS aan de AMSTEL Avondloop. Een hardloopwedstrijd voor iedereen, langs de Amstel en door het groene Amstelland. Het startschot klinkt om 18.30 uur. En omdat 2019 ons lustrumjaar is maken we er een speciale middag en avond van!
Zo hebben we vanaf 17.30 uur live jazzmuziek van Erik Verwey, schenken we een bijzonder KiKa-biertje en hebben we een uitgebreid pasta-buffet. Ook met je inschrijving voor de Avondloop steun je het goede doel, we doneren namelijk een deel van het inschrijfgeld aan Kika.

KiKa
Voor de organisatie van de loop werken we ook dit jaar weer samen met Run for KiKa Marathon, en in het bijzonder met Marc Wiewel. Hij zet zich al jaren in voor Kika en gaat dit jaar nog 2 marathons lopen, wij sponsoren zijn 5e mijl.

De tHUISblijvers kunnen genieten van het extra lekkere speciaal gebrouwen KiKa-bier. De stichting Geniet&Geef ontwikkelt elkaar jaar met een bierbrouwer een speciaal bier waarvan de volledige opbrengst gedoneerd wordt aan KiKa, dit jaar in samenwerking met Grolsch. Wij nemen voor het tweede jaar deel aan deze actie, na de geslaagde actie van vorig jaar.
Meer informatie, programma en inschrijving vind je op onze website: https://thuisaandeamstel.nl/events/thuis-aan-de-amstel-avondloop-10km6/9/2019