buurtcentrum De Meevaart
Festival

Arto Vertelt Wereldverteldag

Arto Lokalo op vrijdag 21 april in de Meevaart staat! Robert Pennekamp’s performance, Kajal Amini met poëzie, Mathijs Dordregter, Kachun Cheung (cabaret) en Patrick Van Den Kieboom met stand up. En Joyce Maas komt haar experimentele film (15 minuten) laten zien! Gratis hapjes in de pauze, dat ook.

WAT IS ARTO LOKALO, HOE WERKT HET EN WANNEER IS HET?
Arto Lokalo is een Open Mic/Open Podium in de Indische Buurt in Amsterdam Oost voor StandUp Comedy, Spoken Word, Verhalen Vertellen/StoryTelling, Poëzie, Performances, Try-outs, Cabaret, Monologen, Speeches, Voorlezen, Dans en Improv. De theaterzaal van de Meevaart staat elke derde vrijdag van de maand van 19.15 tot 21.45 voor je klaar – inclusief licht, geluid, een elektrische piano en een professionele MC, Stamatios Doulis​.

ARTO is een vrij podium, gratis toegankelijk. Wat je er als bezoeker van vindt, hangt af van wie je zelf bent. Comedy, Poëzie, Spoken Word, Story Telling en al die andere kunstvormen zoeken de grenzen op van wat kan en niet kan, en dat is uitdagend. En soms geven deze podiumkunstenaars je precies dat waar jij voor komt en voel je je heerlijk comfortabel. Deze uitersten (en alles er tussenin) vormen het speelveld van Arto Lokalo Open Mic.

De avond is laagdrempelig; try outs zijn absoluut welkom! Je kunt op de avond zelf ook inspringen, maar wil je echt verzekerd zijn van een plekje stuur dan vooraf een verzoek via een PM naar organisator René Janssen, of stuur een mail naar renetm1@gmail.com.

ARTO LOKALO VINDT PLAATS OP: iedere derde vrijdagavond van de maand, te weten 21 april, 19 mei, 16 juni en 14 juli 2017 (feestelijke slotavond op de Buurtcamping in het Flevopark).

Het evenement is gratis voor alle bezoekers en loopt van 19.15 tot 21.45. De bar sluit om 22.00 en het gebouw zelf om 22.30. De locatie is de Theaterzaal van De Meevaart, Balistraat 48A, 1094JN, Amsterdam-Oost. Lopend en per fiets is deze goed bereikbaar. De Meevaart is ook maar vijf minuten lopen van NS-station Muiderpoort, en vanuit Amsterdam zelf goed bereikbaar met de tramlijnen 3, 7, en 14 en de buslijnen 22 (vanaf NS-station Amsterdam CS), 37 (vanuit Amsterdam Noord), 40 en 65 (vanaf NS-station Amsterdam Amstel). Ook is de Meevaart rolstoeltoegankelijk.

Met de auto? Parkeren kost tot 21.00 2 euro 40 per uur, daarna is het gratis. De mobiele parkeercode van het dichtstbijzijnde betaalpunt is 16535.