Jungle Amsterdam
Informatief

Acceptatie of tolerantie van je LHBTIQ kind?

Het afgelopen jaar heeft Connecting Differences zich gefocust op ouders en familieleden van LHBTIQ jongeren. Meer ouders en familieleden spreken zich uit en steunen zichtbaar hun kind of broer of zus. Dit gaat helaas vaak niet zonder pijn en verdriet. Acceptatie van hun biculturele LHBTIQ kind is nog te vaak niet wenselijk in de sociale omgeving waar ze zich in bevinden. Deze spagaat leidt tot onnodig veel verdriet en verstoten kind. Het blijft belangrijk om de aandacht ook te vestigen op de ouders en familieleden van een bicultureel LHBTIQ kind. Deze bijeenkomst gaan we in gesprek met ouders en kinderen. Komt u ook?

Deze bijeenkomst is onderdeel van Jezelf kunnen zijn in Amsterdam, een programma dat zich richt op enerzijds empowerment van biculturele LHBTIQ’s (lesbisch, homo, biseksueel, transgender, intersekse, queer) en anderzijds het leggen van de verbinding met Amsterdam als geheel.

Programma
18.30 uur inloop met hapje en drankje
19.00 uur welkomstwoord dagvoorzitter Rahma el Hannoufi
19.10 uur ouders en LHBTIQ jongeren in gesprek
21.00 uur slotwoord Rutger Groot Wassink, wethouder Diversiteit gemeente Amsterdam
21.15 uur optreden Shishani en Karima el Fillali
21.30 uur afsluiting onder het genot van een drankje
22.00 uur einde

Aanmelding is verplicht. Er is plaats voor maximaal 60 deelnemers. U kunt zich aanmelden via chris@connectingdifferences.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met 06 48792537.